Skip to content

Colofon

schwa-medico Nederland BV
Koningin Julianaplein 10
3931 CK Woudenberg
Tel: 033-465 5064
info@schwa-medico.nl

Bank: ING Bank – rek.nr. 66.95.60.731
KvK: Gooi, Eem- en Flevoland Almere, nr. 30140371.
Nederlands BTW-nr: NL 80 590 4979 B. 01
Belgisch BTW-nr: BE 0759 504 456
BIC: INGBNL2A
IBAN: NL93 INGB 0669560731
EN ISO 9001
EN ISO 13485

Disclaimer

Over de inhoud van deze website

Voor alle duidelijkheid wijst schwa-medico Nederland BV ten aanzien van de website ww.schwa-medico.nl je op het volgende:

De website, SCHWA-MEDICO NEDERLAND BV nieuwsbrief en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van SCHWA-MEDICO NEDERLAND BV. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van SCHWA-MEDICO NEDERLAND BV. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

De op deze website en in de nieuwsbrief getoonde informatie wordt door SCHWA-MEDICO NEDERLAND BV met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. SCHWA-MEDICO NEDERLAND BV behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van SCHWA-MEDICO NEDERLAND BV, welke geen eigendom zijn van SCHWA-MEDICO NEDERLAND BV, maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van SCHWA-MEDICO NEDERLAND BV. Hoewel SCHWA-MEDICO NEDERLAND BV uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden.

De aanbiedingen zijn geldig tijdens de vermelde looptijd en op=op. De vermelde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. SCHWA-MEDICO NEDERLAND BV doet haar uiterste best de ‘altijd’ prijzen zo lang mogelijk gelijk te houden, maar kan wijzigingen in prijs en uitvoering niet uitsluiten.

Bereikbaarheid

Momenteel zijn we druk bezig met inventariseren en daarom telefonisch niet bereikbaar. Voor vragen of ondersteuning, stuur ons gerust een e-mail.