Voorstellen Raina Verberne voor StimaWELL trainingen
Afgelopen week hebben wij de ziekenhuizen die met ons samenwerken deze kaart met iets lekkers opgestuurd als steunbetuiging en hart onder riem voor het geweldige werk wat ze leveren.
De vakantieperiode staat weer voor de deur, en veel van de gebruikers van onze TENS apparaten gaan weer genieten van hun welverdiende vakantie.
schwa-medico heeft in vele landen over de hele wereld agenten. Voor namen en adressen in een specifiek land kunt u contact opnemen met onze exportafdeling:
hier kunt u onze actuele boekenlijst als pdf downloaden.
Craniomandibulaire disfunctie, CMD voor de korte, is een ziekte van de kaak en betekent meestal pijn en beperkingen voor de getroffenen. Dit kan zo ver gaan dat het hele lichaam wordt aangetast. Daarom hebben wij bij schwa-medico speciale elektrostimulatieapparatuur ontwikkeld voor gebruik in de tandartspraktijk of thuis, die gebruikt wordt voor de behandeling van CMD en u kan ondersteunen in de therapie. Wat is CMD? CMD is de afkorting voor craniomandibulaire disfunctie. Dit betekent dat er storingen in het kauwsysteem aanwezig zijn. Deze omvatten aan de ene kant pijn, maar ook ontstekingen, slijtage-gerelateerde veranderingen, etc., die hun oorsprong vinden in het tijdruimtelijke gewricht. CMD kan zich op verschillende manieren manifesteren. Sommigen voelen alleen van tijd tot tijd een storende scheur in de kaak, anderen hebben spier- of aangezichtspijn of kunnen de kaak nauwelijks openen. Hoofdpijn, rugpijn of oorpijn kunnen ook een gevolg zijn van CMD.
In the new renovated DARADIA PAIN HOSPITAL in Kalkota held february 5th and 6th the pain congress by Dr. Gautam Das.