Over ons

schwa-medico

Meer dan 30 jaren van expertise op het gebied van pijnbestrijding (TENS), spierstimulatie en acupunctuur.

Kwaliteit wordt bepaalt door een uitstekend product en kennis van de toepassing ervan. Service is sterk bepalend voor die kwaliteit. Maak gebruik van de ervaring van de schwa-medico adviseurs. Zij steunen op de mogelijkheden, kennis en het engagement van ons huis. 

Continue research en ontwikkeling van innovatieve producten en een nauwe samenwerking met producent "Pierenkemper GmbH", gevestigd in Ehringshausen (Duitsland) en onderdeel van de  schwa-medico Groep, heeft ons tot expert gemaakt op het gebied van...

 

Pijn Therapie

TENS (=Transcutane Elektro Neuro Stimulatie) therapie mag zich verheugen in een groeiende belangstelling onder therapeuten en patienten. Niet alleen omdat het een geaccepteerde en wetenschappelijk goed onderbouwde pijntherapie is, maar ook omdat deze therapie eenvoudig toepasbaar is, nagenoeg geen bijwerkingen heeft en door alle ziektekostenverzekeraars wordt vergoed.

schwa-medico heeft door jarenlange research en ontwikkeling van TENS-apparaten voor verschillende indicaties een bijdrage geleverd aan specialistische disciplines zoals anesthaesiologie, gyaecologie, neurologie, orhtopaedie, interne- en sportgeneeskunde.

Spierstimulatie

Als spieren gedurende een langere tijd niet gebruikt kunnnen worden, bij voorbeeld als gevolg van een blessure, bestaat de kans op atrofie. Daarom is het belangrijk deze spieren zo spoedig mogelijk te trainen. schwa-medico spierstimulatoren zijn ontwikkeld om bij te dragen aan de genezing van patienten in een revalidatieproces.

Incontinentie

Een steeds belangrijker deel van de clientèle bestaat uit ziekenhuizen en particulieren die stroom gebruiken om  (bekkenbodem/blaas)pijn te bestrijden. Ook de "overactieve" blaas (OAB) en fecale incontintie bestrijding wordt door middel van Percutane Tibialis Nerve Stimulation (PTNS) behandeld.

Ultrasound Therapie

Ultrasound therapie is een methode om onderhuids weefsel door middel van geluidsgolven te stimuleren. schwa-medico´s SONIC vital 2 is een lichtgewicht 2 kanaalsapparaat met een ergonomisch design en een eenvoudige bediening. Door de eenvoudige bediening kan het zelfs thuis worden toegepast. De SONIC vital 2 heeft een verrassende prijs/kwaliteitsverhouding.

Acupunctuur

Van traditionele acupunctuurnaalden tot zeer geavanceerde lasersystemen. schwa-medico heeft een breed en gevarieerd en pakket van producten om uw acupunctuurbehandeling tot een succes te maken.

Biofeedback

Biofeedback is een methode om mensen een betere controle over hun lichaamsfuncties te leren bereiken. schwa-medico heeft sinds kort de EasyTrainMYO, een biofeedbacksysteem met tal van mogelijkheden o.a. bij incontinentie.

Laatst bekeken