SYMBIONT DEMODAG

31 mei 2024 | Amsterdam

Studio Prikkels is in Nederland de grondlegger van EMS studio’s. Sinds 2012 zijn er bij Studio Prikkels al meer dan 175.000 EMS trainingen verzorgd. Tijd om een kijkje te nemen in de keuken van deze studio! Ben jij benieuwd hoe Studio Prikkels zich zo lang staande heeft weten te houden, ben je toe aan nieuwe inspiratie en of informatie om jou bestaande of toekomstige onderneming van nieuwe impulsen te voorzien? Maak dan gebruik van deze gelegenheid!

Waar?

Studio Prikkels Amsterdam kun je vinden op de Koninginneweg 207 in Amsterdam Oud Zuid.

Wat kun je verwachten?

Voor wie?

Ben jij een ondernemer met een passie voor EMS? Verlang je naar een platform waar je de rauwe en ongefilterde realiteit van het ondernemerschap kunt ervaren, zonder de gebruikelijke mooie verhalen? Dan hebben wij precies wat je zoekt. Ons unieke aanbod is speciaal ontworpen voor ondernemers zoals jij – diegenen die verlangen naar echte, praktische kennis en die hun vragen rechtstreeks kunnen stellen aan collega-ondernemers binnen dezelfde branche.

Of je nu aan het begin van je ondernemersreis staat, klaar bent om je bedrijf uit te breiden, of al jaren ervaring hebt als gezondheidsprofessional, bij ons vind je een schat aan waardevolle informatie. Dit is jouw kans om dieper te duiken in de echte wereld van het ondernemen in de EMS-branche. Je krijgt de mogelijkheid om te leren van de ervaringen, successen én fouten van anderen, zodat je beter geïnformeerd beslissingen kunt nemen voor je eigen onderneming.

Door deel te nemen, krijg je niet alleen toegang tot onbewerkte en ongecensureerde inzichten, maar word je ook onderdeel van een ondersteunend netwerk dat je aanmoedigt en begeleidt op je pad naar succes.

Dit is je kans om je horizon te verbreden, je kennis te verdiepen en echte impact te maken. Meld je vandaag nog aan en zet de eerste stap naar een rijker, meer vervullend ondernemersavontuur in de EMS-branche.

Programma

Ontvangst
We ontvangen je graag bij Studioprikkels tussen 11.00 en 11.30 uur.
Demo
We starten met een demonstratie van ons werkproces en activiteiten.
Lunch
Geniet van een heerlijke, volledig verzorgde lunch.
USP's
Ontdek de unieke voordelen van SYMBIONT.
Ondernemersvragen
Stel al je ondernemersvragen aan Benno, de eigenaar van Studioprikkels.
11:00 uur
11:30 uur
12:30 uur
13:00 uur
13:00 uur

Over Studio Prikkels

Tekst over Studio Prikkels

Benno Diepering
BENNO DIEPERING
Eigenaar EMS Training Studio Prikkels

FAQ

Tijdens de demodag is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, daarom vragen we je één persoon per EMS-studio een ticket te laten bestellen en deel te laten nemen aan de demodag.

Bekijk hierboven de tijdlijn van ons programma. Door naar rechts te scrollen zie je het complete programma.

Vervoer en parkeren is voor eigen rekening.

De demodag is alleen bedoeld voor (toekomstige) eigenaren van EMS studio’s. Dus heb jij een EMS-studio of wil jij een EMS-studio starten? Dan moet je hier aanwezig zijn!

Het is helaas niet mogelijk om je aan te melden als particulier.

Aanmelden via de button is voldoende, hiermee hebben we je gegevens en zijn we op de hoogte van je komst.

Bereikbaarheid

Momenteel zijn we druk bezig met inventariseren en daarom telefonisch niet bereikbaar. Voor vragen of ondersteuning, stuur ons gerust een e-mail.

Aanmelden