Uitnodiging TENS cursus 2.0 12 april

Cursus TENS 2.0

Hierbij nodigen wij u uit voor de TENS Basis cursus 2.0 vrijdag 12 april a.s. in het Mercure hotel in Amersfoort.

November 2022 hebben wij onze TENS cursus een compleet nieuw jasje gegeven met nieuwe Nederlands sprekende cursusleiders. Naast onze 2 vaste cursusleiders hebben wij ook nu weer een ervaren en deskundige gast spreker uitgenodigd om voor meer verdieping te zorgen. Hieronder een korte introductie van onze cursusleiders.

Schrijf je op tijd in, want het aantal plaatsen is beperkt!

De kosten voor deze cursus bedragen € 99,- per deelnemer inclusief syllabus, certificaat van de deelname, uitgebreide lunch, koffie/thee en parkeerkosten.

Bekijk programma

Dirk Peek

Dirk Peek is Anesthesioloog-Pijngeneeskundige. Hij heeft de opleiding geneeskunde voltooid aan de Rijksuniversiteit Limburg. Vervolgens de opleiding tot Anesthesioloog en Pijngeneeskunde gevolgd aan het MUMC+ in Maastricht. Daarna nog drie jaar aanvullende opleiding in de Pijngeneeskunde gedaan op het ZOL in Genk. Hij is lid van meerdere nationale en internationale pijnverenigingen/ organisaties en beschikt over het FIPP-examen (Fellow of International Pain Practice). Op dit moment is hij werkzaam op het Zuyderland Medisch Centrum in Sittard en DC-Klinieken in Roermond, waar hij werkt als fulltime pijnbestrijder. Hij heeft meerdere aandachtsgebieden binnen de chronische pijnbestrijding, o.a. wervelkolom en musculoskeletale pijnsyndromen, oncologie en aangezichtspijn. Hij heeft een zeer uitgebreide en langdurige ervaring met interventionele en TENS ( non-interventionele) pijnbestrijding in zijn dagelijkse praktijk, en werkt samen met meerdere fysiotherapie klinieken in de regio Limburg op het gebied van TENS.

Henk Piek

Henk Piek is als fysiotherapeut werkzaam in ziekenhuis Nij Smellinghe te Drachten. Hij heeft daarnaast zijn eigen eerstelijns praktijk. Henk heeft als specifiek aandachtsgebied chronische rugklachten. Hiervoor heeft hij binnen het ziekenhuis een multidisciplinair rugzorg-traject opgezet met speciale aandacht voor zorg op maat en zelfregie. Daarnaast houdt hij zich bezig met innovatie en onderzoek rondom prehabilitatie programma’s.

Wim Wildeman

Wim Wildeman heeft ruim 5 jaar gewerkt als fysiotherapeut in een verpleegtehuis en daarna de overstap gemaakt naar een streekziekenhuis in Delfzijl. Tijdens deze periodes heeft Wim eerst in Duitsland de opleiding manuele therapie afgerond en daarna deze opleiding bij het SOMT in Amersfoort voltooid. Wim heeft ook parttime gewerkt als sportfysiotherapeut bij 2 eerste divisie voetbalclubs en betrokken bij het oprichten van het eerste SMA in het Noorden. Een Pijnpoli van een streekziekenhuis in het Noorden, heeft Wim gevraagd om te komen werken met als aandachtspunt de manueel therapeutische diagnostiek bij chronische pijn. Wim kwam eerder in dat ziekenhuis voor het verzamelen van data van CRPS patiënten. Tijdens zijn werk deed hij o.a. veel TENS bij deze patiëntengroep.