Vacature accountmanager pijnbestrijding (m/v)

Wat is jouw opdracht?

Ons welzijn is steeds belangrijker. We leven bewuster en zorgen goed voor ons lichaam en geest. Toch leven naar schatting iedere dag 2 miljoen mensen met chronische pijn of andere medische ongemakken.

Door het aanbieden van pijnbestrijding (TENS), therapie tegen incontinentie (PTNS) en spierstimulatie (NMES) wil schwa-medico de kwaliteit van leven van deze mensen verbeteren. Nog niet iedereen kent alle mogelijkheden van deze therapieën goed genoeg. Het is de ambitie van schwa-medico om in 2025 bij hun doelgroep de kwaliteit van leven te verbeteren. En daardoor hun positie in de markt verder te versterken.

Om deze ambitie te bereiken ligt de oplossing niet enkel bij het veroveren van extra marktaandeel. Natuurlijk is dit wel belangrijk. Maar, er is al een sterk fundament klanten waar jij direct mee aan de slag kunt. En daar zit de grootste winst. Het is jouw opdracht specialisten, (pijn) verpleegkundigen en fysiotherapeuten een breder, en waar mogelijk, een completer beeld te geven van de mogelijkheden van de therapieën van schwa-medico. De therapie wordt namelijk nog lang niet in elke relevante situatie bij iedere patiënt gebruikt. Naast het bezoeken van alle bestaande relaties/voorschrijvers gebruik je 65-70% van je tijd om actief op zoek te gaan naar nieuwe relaties.

Wanneer is de opdracht succesvol?
Na 1 jaar heb jij gezorgd voor een toename van 20% in het aantal patiënten wiens leven verbeterd is door de oplossingen van schwa-medico. Je weet bestaande relaties uit te bouwen bij specialisten, verpleegkundigen en revalidatiecentra en nieuwe relaties op de bouwen!

Solliciteren? Klik hier