Vacature accountmanager SYMBIONT (m/v)

vacature accountmanager
Wat is jouw opdracht?

We houden gevoelsmatig steeds meer ballen tegelijk in de lucht. Sporten, werken, vrienden, familie, hobby’s.. Toch maakt ruim de helft van de Nederlanders wekelijks tijd vrij om te gaan sporten. Je wilt deze kostbare tijd zo effectief mogelijk benutten en je training met een gezond en gelukkig gevoel afsluiten. Helaas gebeurd dit (nog) niet altijd.

SYMBIONT. The smart body device.
Daarom is er SYMBIONT. The smart body device die met een combinatie van EMS en jouw persoonlijke gegevens een snelle training op maat toegankelijk maakt. Een training die effectiever, sneller en slimmer is dan ooit te voren. Waar en wanneer jij wilt. Het is de ambitie van SYMBIONT om het met het gemak van een nieuw tijdperk mensen gezonder en gelukkiger te maken.

Jouw opdracht
The smart body concept is al sterk vertegenwoordigd én succesvol in onze buurlanden. Om de ambitie te realiseren ga jij het concept in Nederland op de kaart zetten. Jouw focus ligt in eerste instantie op EMS studio’s, sportscholen en personal trainers, maar deze lifestyle is nog veel breder toepasbaar. Waar precies? Wees creatief!

Na 1 jaar
Heb jij 25 sportscholen in Nederland aangesloten bij SYMBIONT en een concreet beeld van waar het concept nog meer toe te passen is.

Hoe ga je dat aanpakken?

Het begin
Het avontuur start met een (intensieve) inwerkperiode in Duitsland, waar SYMBIONT al sterk vertegenwoordigd is. Je leert de verschillende toepassingen beter kennen en bezoekt sportscholen waar het concept al actief is. Ook volg je trainingen waar jouw ‘sport hart’ sneller van gaat kloppen.

New business
Eenmaal up en running ga je op zoek naar nieuwe relaties en open je deuren welke voor anderen gesloten bleven. Jouw focus ligt in eerste instantie op EMS studio’s, sportscholen en personal trainers, maar door jouw creativiteit zie je al snel meer mogelijkheden. Je kent de Nederlandse sport en lifestyle markt van binnen en buiten. De markt is volop in beweging en trends wisselen elkaar in een hoog tempo af. Met de added value van SYMBIONT en jouw frisse blik ontwikkel je een ‘new business’ strategie waarmee je lawaai gaat maken in Nederland!

Nice to know
Leon Vos is jouw manager en sparringpartner. SYMBIONT is onderdeel van het gevestigde schwa-medico. Je werkt veelal vanuit huis en bent natuurlijk het grootste gedeelte van je tijd onderweg en bij klanten. Daarnaast kun je rekenen op ondersteuning van je binnendienst collega’s in Woudenberg. Daardoor kun jij je bezig houden met wat je het leukste vindt, new business genereren!

Wat breng je daarvoor mee?
  • Je bent een echte concept-seller en hebt hier ruime ervaring in; je hebt conceptueel, systemich en technologisch inzicht
  • Social skills; je kan goed met mensen om gaan, je bent bereid om te leren en bent graag onderdeel van een team
  • Passie voor sport en lifestyle; je bent super enthousiast om dit unieke concept in Nederland op de kaart te zetten
  • Communicatief vaardig; je kunt jezelf goed verwoorden in het Nederlands en bij voorkeur in het Duits en Engels
  • Nieuwsgierig naar de wereld om je heen; jij bent continu op zoek naar nieuwe manieren om sales te realiseren, zowel online als offline
Waar ga je dit doen?

SYMBIONT. The smart body concept. Een concept die met een combinatie van EMS en jouw persoonlijke gegevens de perfecte training toegankelijk maakt. Waar en wanneer jij wilt. Het is de ambitie van SYMBIONT om het met het gemak van een nieuw tijdperk mensen gezonder en gelukkiger te maken. SYMBIONT is onderdeel van schwa-medico, marktleider in TENS-therapie. In Duitsland heeft SYMBIONT al stevig voet aan de grond en is zij marktleider. De hoogste tijd om de kansen in Nederland te verzilveren.

Wat krijg je er voor terug?
  • Vrijheid, zelfstandigheid en vertrouwen om SYMBIONT in Nederland op de kaart te zetten; het doel is helder, jij bepaald de route
  • De kans om mee te groeien met het merk
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden; een vast salaris tussen €3500-5000,- bruto (afhankelijk van ervaring) en mooie bonussen
  • Alles wat nodig is om jouw job goed te kunnen doen; uitgebreid inwerktraject, auto, laptop, telefoon
  • Ruimte voor jouw ideeën en creativiteit; jij denkt mee over de positionering van SYMBIONT in Nederland
Heb je interesse?