Accountmanager SYMBIONT België

vacature accountmanager
What’s in it for you?

Vrijheid, zelfstandigheid en vertrouwen. Dit zijn de elementen waarmee jij een bewezen sport en lifestyle concept voor het eerst in België (Vlaanderen) succesvol op de kaart gaat zetten. Het unieke smart body concept van SYMBIONT is al een grote hit en succesvol vertegenwoordigd in verschillende Europese landen. Voor het uitoefenen van deze uitdagende job worden er gunstige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden geboden waaronder o.a. een competitief salarispakket (afhankelijk van ervaring tot €5.000,- bruto per maand), auto, telefoon en laptop. Er wordt een uitgewerkt inwerktraject in Nederland en Duitsland geboden en uiteindelijk vooral de ruimte en manier van werken als een ondernemer in loondienst.

Waar ga je werken?

Werken, vrienden, familie hobby’s en sporten. We hebben het er allemaal druk mee en proberen onze tijd zo efficiënt mogelijk in te delen. De kostbare tijd om te sporten dient zo effectief mogelijk benut te worden om zodoende een training met een gezond en gelukkig gevoel te kunnen en blijven doen. SYMBIONT begrijpt dit en heeft daarom the smart body device ontwikkeld. De combinatie van EMS (elektrische spierstimulatie of elektromyostimulatie) en persoonlijke gegevens maken een snelle training op maat toegankelijk voor iedereen. Zo wordt er effectiever, sneller en slimmer getraind dan ooit te voren. Het is de ambitie van SYMBIONT om met het gemak in een nieuw tijdperk mensen gezonder en gelukkiger te maken!

www.symbiont360.com/nl SYMBIONT is onderdeel van Schwa-Medico, marktleider in TENS-therapie (moderne pijntherapie). In deze nieuwe rol in België gericht op de regio Vlaanderen heb jij een back up van ondersteuning van medewerkers vanuit het Nederlands gevestigde Schwa-Medico team, verdeeld over een binnen- en buitendienst. Het Duitse SYMBIONT team bestaat uit meer dan 100 medewerkers. Kenmerkend voor zowel Schwa-Medico als SYMBIONT is de enorme trots op hun producten. Mede vanuit de in-house R&D afdeling wordt er continu gekeken naar nóg verdere verbetering voor the smart body device. Er wordt gewerkt vanuit een ondernemerschap klimaat en een “niet lullen maar poetsen” mentaliteit. Daarnaast staat vrijheid, humor en plezier voorop en uiteindelijk vooral België gezonder maken.

Wat ga je doen?

SYMBIONT is zoals gezegd al een grote hit in verschillende Europese landen. Na een (intensieve) inwerkperiode met interessante trainingen in Nederland en Duitsland ken je alle toepassingen van SYMBIONT en ga je aan de slag om het concept in België succesvol in te markt te zetten. Jouw focus ligt in eerste instantie op EMS studio’s, sportscholen en personal trainers. Het concept is uiteraard nog veel breder toepasbaar. Waar precies? Dat is aan jou, wees creatief! Met de added value van SYMBIONT en jouw frisse blik ontwikkel je een ‘new business’ strategie. Door jouw ondernemerschap in combinatie met creativiteit zie jij al snel nieuwe mogelijkheden. Binnen de kortste keren ken je de Belgische sport en lifestyle markt van binnen en van buiten. Je hebt veel contact met jouw manager, tevens sparringpartner. Je werkt veelal vanuit huis en bent natuurlijk het grootste gedeelte van je tijd onderweg en bij je klanten. Daarnaast kun je zoals gezegd rekenen op ondersteuning van je binnendienst collega’s in Woudenberg (NL).

Wie ben jij?

Je hebt een opleiding op minimaal HBO/Bachelor niveau en je hebt inmiddels een aantal jaren je sporen verdiend in (new business) sales. Je bent een echte concept-seller en hebt hier ruime ervaring in. Jouw social skills brengen jou waar je moet zijn in de omgang met mensen. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en bij voorkeur in het Engels en Frans. Je hebt een duidelijke passie voor sport en lifestyle zodat je met veel enthousiasme je doelen achterna gaat en zodoende dit unieke concept in België op de kaart gaat zetten. Je hebt een nieuwsgierige drive en bent continu opzoek om nieuwe sales te genereren. Je hebt daarnaast een absolute ‘can-do’ mentaliteit zodat je deze uitdaging vol passie en trots als een echte ondernemer kan uitdragen.

Heb je interesse?