Vacature teamleider (m/v)

Vacature Teamleider
Wat is jouw opdracht?

Ons welzijn is steeds belangrijker. We leven bewuster en zorgen goed voor ons lichaam en geest. Toch leven naar schatting iedere dag 2 miljoen mensen met chronische pijn of andere medische ongemakken.

AMBITIE
Door het aanbieden van pijnbestrijding (TENS), therapie tegen incontinentie (PTNS) en spierstimulatie (NMES) wil schwa-medico de kwaliteit van leven van deze mensen verbeteren. Nog niet iedereen kent alle mogelijkheden van deze therapieën goed genoeg. Het is de ambitie van schwa-medico om in 2025 bij hun doelgroep de kwaliteit van leven te verbeteren. En daardoor hun positie in de markt verder te versterken.

OPDRACHT
Het is jouw opdracht om de interne processen zo gestructureerd en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Zo zorg je voor een optimale dienstverlening voor alle klanten. Je brengt in kaart welke processen goed lopen en welke verbeterd kunnen worden. Het gebruik van KPI’s en data gaat je hierbij helpen. Het doel? Klanten worden sneller en direct goed geholpen. Ze kunnen zich focussen om hetgeen waar het écht om draait: hun gezondheid.

Wanneer is de opdracht succesvol?
Door het creëren van efficiënte en gestructureerde processen is er ruimte om meer waarde toe te voegen aan de klant relatie. Er staat een enthousiast en succesvol team die naast het beantwoorden van vragen, ook pro actief op zoek gaat naar mogelijke kansen. Naast het managen van jouw team, sta je ook samen met hen aan de frontlinie om de opdracht te realiseren.

Heb je interesse?

Bekijk hier de vacature