Skip to content

Wie zijn wij?

Missie 

schwa-medico Nederland B.V. heeft de intentie om in Nederland één van de beste distributeurs/leveranciers te zijn op het gebied van niet-medicamenteuze pijnbestrijding. Hierin willen we niet alleen een uitgebreid portfolio van innovatieve producten kunnen aanbieden, maar staat de kwaliteit van onze producten en dienstverlening hoog in het vaandel om op deze manier een uitkomst te bieden aan mensen die die te kampen hebben met (chronische) pijn.

Visie 

Ieder mens heeft het recht om pijnvrij door het leven te gaan en geen mens is hetzelfde. Daarom vinden we het belangrijk dat onze klanten als individu gezien worden met eigen klant-specifieke eisen. De toekomst die schwa-medico voor ogen heeft is verlichting te kunnen bieden aan al diegene die het hard nodig hebben. 


Leon Vos

Bedrijfsleider

Paul Toman

Productspecialist StimaWELL EMS

paul.toman@schwa-medico.nl
06 83 79 20 43

Miranda Romijn

Productspecialist Regio Noord-West

miranda.romijn@schwa-medico.nl
06 82 94 50 52

Aysim Akyüz

Teamleider binnendienst

aysim.akyuz@schwa-medico.nl
033 303 77 64

Berry Bloem

Productspecialist Regio Noord-Oost

berry.bloem@schwa-medico.nl
06 30 13 83 23

Bereikbaarheid

Beste bezoeker,

Er worden steeds meer maatregelen getroffen ter bestrijding van het Coronavirus.

Tot op heden is er, met de nodige aanpassingen, een minimale uitval bij ons, onze toeleveranciers en vervoerders. Ook blijft de servicegraad van leveringen onveranderd hoog.

Helaas komt het wel voor dat briefpost langer onderweg is dan u gewend bent. Wij vragen u om uw begrip en doen onze uiterste best om nadelige effecten te beperken.

Onze waardering en dankbaarheid gaat uit naar iedereen die momenteel zijn/haar uiterste best doet om een waardevolle bijdrage te leveren aan het bestrijden van de corona virus.

#trotsopjullie #blijfgezond #zorgvoorelkaar #wijdoenhetsamen #blijfthuis

Met vriendelijke groet,

Alle medewerkers van schwa-medico Nederland